ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η αποστολή των προϊόντων εντός Ελλάδας γίνεται μέσα σε 1-3 εργάσιμες ημέρες. Το κόστος αποστολής προκύπτει από το βάρος ή/και τον όγκο του προϊόντος και από την προσβασιμότητα του τόπου αποστολής.

Γενικά οι τρόποι αποστολής είναι:

  • Με Γενική Ταχυδρομική courier
  • Με Μεταφορική Εταιρεία
  • Παραλαβή από την Έδρα μας.
  • Μεταφορά με δικά μας μέσα. ( Ισχύει για την πόλη των Ιωαννίνων)

Συγκεκριμένα:

Με Γενική Ταχυδρομική courier : Η παράδοση εφόσον ένα προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο γίνεται την επόμενη εργάσιμη μέρα, εκτός από κάποιες απομακρυσμένες περιοχές της χώρας όπου ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει έως τις 2 εργάσιμες ημέρες. Το κόστος αποστολής είναι 3€.

Για αγορές άνω των 30€ το κόστος αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ.


Αντικαταβολή

Το κόστος αντικαταβολής με courier είναι +1€

Με Μεταφορική εταιρεία : Εφόσον η παραγγελία δεν μπορεί να παραδοθεί με courier επειδή είναι πολύ βαριά (άνω των 20 κιλών) ή έχει μεγάλο όγκο, η αποστολή της - παράδοση μπορεί να γίνει με Μεταφορική εταιρεία. Η παράδοση των προϊόντων γίνεται σε 1-3 εργάσιμες μέρες στην ηπειρωτική Ελλάδα, σε 2-5 εργάσιμες μέρες στη νησιωτική Ελλάδα και σε 3-10 εργάσιμες μέρες στις δυσπρόσιτες περιοχές. Η χρέωση αποστολής διαμορφώνεται από το βάρος, όγκο και τον προορισμό του προϊόντος. Το κόστος αποστολής είναι δωρεάν για όλες τις αποστολές. Η παραλαβή θα γίνεται από την έδρα της μεταφορικής εταιρείας.

* Εντός του λεκανοπεδίου Ιωαννίνων η παράδοση γίνεται με δικά μας μέσα και τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.

ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΡΟΥΧΑ

Παιδικά και βρεφικά ρούχα στην καλυτερη ποιότητα και καλύτερες τιμές

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€

ΕΞΥΠΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ

Μεγάλη ποικιλία και προσφορές σε παιδικά ρουχα